Het dollarartikel dat kan helpen om je planten te beschermen tegen ongedierte

Het onderhouden van een tuin klinkt misschien als een fluitje van een cent, maar het vergt hard werk en toewijding om een leeg stuk grond om te toveren in een paradijs voor planten en bomen. Je moet niet alleen zorgen voor de voedingsbehoeften van je planten, maar je moet ze ook beschermen tegen de wilde dieren in je omgeving die een hap uit je werk willen nemen. Je hebt hongerige larven, knaagdieren en vogels die je tuin stalken op zoek naar fruit en verse scheuten, dus het is jouw taak om de planten te beschermen tegen een invasie;

Als oplossing zetten veel tuiniers PVC tuinringen op met gaas eromheen om ongedierte van hun eigendom weg te houden.  Sommige mensen hebben bijvoorbeeld sterkere netten nodig om kleiner ongedierte in hun gebied te bestrijden, terwijl anderen die alleen te maken hebben met wormen en insecten er een met kleinere gaten nodig hebben. 

Je kunt echter een goedkopere doe-het-zelfversie maken met hoelahoeps van Dollar Tree en betaalbaar gaas. Het gebruik van deze hoelahoep hack is superbetaalbaar en stelt je in staat om de veiligheid van je tuin aan te passen. Je kunt de grootte en het aantal hoepels aanpassen voor grotere of kleinere tuinen.

Om deze hack te voltooien, ontdoe je eerst de hoelahoep van zijn plastic lint om de verbindingsclips te vinden en uit elkaar te trekken om de hoepel los te maken. Begraaf een paar haringen aan elke kant van de tuin waar u de hoepels gaat plaatsen. Plaats de uiteinden van de hoepels over elke paal. Hoelahoepels zijn licht en kunnen wegwaaien als ze breekbaar zijn. Hoe groter je planten, hoe langer de haringen moeten zijn. Als je hoepels boven je tuin zijn uitgelijnd, zet je meer haringen op elke hoek zodat je ze over het gaas kunt leggen. Zet het gaas vast door het waar nodig vast te binden.

Deze hack is perfect voor tuiniers met verhoogde tuinbedden. Je tuin zal er niet uitzien als die van anderen, dus je moet hem aanpassen aan de hoogte van je planten. Misschien heb je meer hoelahoeps nodig om dit te bereiken. 

Als je tuin gevoelig is voor kleiner ongedierte, heb je gaas met heel kleine gaatjes nodig om ze op afstand te houden. Knaagdieren kunnen door het net heen kauwen, dus verdubbel het.

Das Rezept wird auf der nächsten Seite fortgesetzt (>)